fbpx

Het Wilde Noorden

Het Wilde Noorden is het initiatief van Chef Benny Blisto van Restaurant BAK in Amsterdam en kunstenaar Claudy Jongstra. Samen organiseren ze in LOADS, midden in de Friese weilanden waar Studio Claudy Jongstra is gevestigd, speciale Farm to Table meergangen diners.
In de sfeervolle ruimte wordt gewerkt met de beste seizoensgebonden, biodynamische producten van gepassioneerde lokale boeren, jagers, vissers en tuinders. Bij elk diner worden sprekers uitgenodigd met wier producten wordt gekookt, aangevuld met kruiden en groenten uit eigen biodynamische tuin van Jongstra en haar partner, tuinier Claudia Busson.
Zo zal op 9 november De Streekboer een inspirerend verhaal vertellen. Maar Het Wilde Noorden heeft een breder perspectief en wil niet alleen een podium bieden aan kookkunsten gerelateerde sprekers, zoals telers of producenten van voedsel. In de toekomst worden ook mensen uit allerlei andere disciplines uitgenodigd die net als Blisto en Jongstra, dezelfde gemeenschappelijke, duurzame filosofie en een ambachtelijke manier van werken delen.

Interesse? Opgeven voor het meergangendiner inclusief wijn:

join@claudyjongstra.com
Datum: 9 november 2024
Deelnemers: max. 50
Prijs: € 160

foto door Iris Haverkamp Begemann