fbpx

BAK 6 jaar!

Zonder dat we het doorhadden bestond BAK ‘ineens’ 6 jaar. Van pop-ups in leegstaande restaurants, kunstkapellen, garages, boksscholen en zelfs een tent op de kermis, naar een lunchrestaurant zonder alcoholvergunning. En van stands op
festivals zoals Into The Great Wide Open, Best Kept Secret, Rollende Keukens, Paaspop en Amsterdam Open Air (ja, echt), naar onze eerste recensie in de Volkskrant, gevolgd door een alles veranderende recensie in Het Parool – de krant die ons daarna ook nog eens tot een van de beste restaurants van 2014 kroonde. Van dat alles, naar een restaurant dat in 2018 toch geen Michelinster kreeg, maar in de Gault Millau meer punten scoorde dan menig restaurant met een ster.

Nou, dát restaurant bestaat nu dus al 6 jaar!

Dit vieren we zaterdag 20 en zondag 21 juli met een feestelijk driegangenmenu. Net als 6 jaar geleden. Het menu is vegetarisch, kost dertig euro en we serveren het in
anderhalf uur. Natuurlijk is het ook mogelijk om voor en na het eten wat te drinken en herinneringen op te halen met ons. Hiervoor is er een speciale bar met legendarische cocktails en een aangepaste wijnkaart met onze favoriete wijnen van
de afgelopen 6 jaar. Maar, ook als je nog nooit in BAK restaurant bent geweest, ben je van harte welkom!

Na het feest op 20 en 21 juli gaan we twee weken dicht om ons restaurant een make-over te geven. Zo kan het restaurant weer een tijdje mee, want we zijn van plan om nog veel langer te blijven!